10:00

Enköpings IBK

Referat: Björklinge BK - Enköpings IBK

En viktig match stod för dörren idag mot Enköping.
Alla spelarna var laddade och matchen började med fint spel och högt tempo. En bit in i matchen fick Bbk frislag i ett bra läge och Wilma satte 1-0 snyggt i krysset.
Strax därefter hade Fanny ett bra läge och fick två chanser och satte tillslut 2-0.
Period 2.
Enköping spelade upp sig och tryckte på rejält under en period på 10 min och hann med att både reducera och kvittera.
Matchen stod och vägde lite sista minuterna där Bbk drog det längsta strået genom aatt Emma satte 3-2 precis innan perodens slut. Psykologiskt bra för Bbk.
Period 3.
Bbk startade mycket bra och Jenny serverade Emma en snygg passning som hon satte.. 4-2.
Enköping tryckte på i slutet men Natta storspelade (som förövrigt var bäst på planen). 4-3 reducering kom i slutet och både Enköping och Bbk tog timeouter för att styra direktiv på slutet.
Mycket bra spelat tjejer och en skön seger!